Camping Green

Camping Green is een camping in San Mauro a Mare, Forlì-Cesena. De camping ligt aan de zee en is begroeid met gras en is schaduwrijk. De camping heeft een oppervlakte van 12000 vierkante meter en is uitgerust met toiletten, wastafels, warme douches en een gezellige bar. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping excursieprogramma’s. Er is een animatieprogramma.

Uw vakantie op camping Green

Camping Green beschikt over 106 staanplaatsen. Met gras begroeid en schaduwrijk, zijn zij voorzien van een elektrische aansluiting (6 A) en een plaats voor de auto, en zijn ze geschikt voor zowel kleine als grote tenten, maar ook voor caravans en campers. De camping beschikt ook over Mobile home’s , Bungalows, en zoals al eerder is vernoemd 106 staanplaatsen.

Camping Green beschikt over wifi. Honden zijn toegestaan mits ze aan een hondenlijn zitten. De staanplaatsen zijn voorzien van veel schaduw. Op de camping bevind zich geen zwembad, op 500 meter afstand kunt u zwemmen in de zee en tegelijkertijd genieten van  het strand. Voor de kinderen bevind zich een speeltuin en een animatieteam op de camping.

San Mauro Mare dankt zijn naam aan de gemeente waartoe het behoort ook heeft de stad een geschiedenis , San Mauro Pascoli, op slechts 7 km afstand in het binnenland, bekend vanwege de beroemde schoenenproductie en als geboorteplaats van de beroemde dichter Giovanni Pascoli, waarvan het twee bezienswaardigheden heeft behouden: Casa Pascoli en Villa Torlonia.

Camping Green Camping Green
7.7 uit 10 op basis van 3930 reviews beoordelingen.
info@campinggreen.it €31.5