Camping Le Fonti

Camping Le Fonti is gelegen dichtbij de stad Cervarezza en bevindt zich in het hart van de Emiliaanse Apennijnen, in een schitterend gebied van de provincie Emilia Romagna. U kunt de omgeving goed leren kennen tijdens speurtochten, excursies of tijdens wandelingen of fietstochten. De camping stelt hiervoor GPS apparatuur beschikbaar.

Uw vakantie op camping Le Fonti

Op de camping worden er vaak activiteiten georganiseerd zoals bingo en andere spelletjes voor jong en oud onder begeleiding van een professioneel animatieteam. De camping organiseert ook verschillende excursies en rondleidingen naar bijvoorbeeld lokale kunstenaars of bezienswaardigheden in de regio.

Camping Le Fonti heeft een overdekt zwembad, waar zwemlessen en water fitness wordt gedaan. Vlakbij de camping is een spa. Voor een goede maaltijd kunt u terecht in het restaurant met tevens een pizzeria en snackbar.  Er is ook een Wifi netwerk.

U kunt hier nog echt kamperen met ruimte en rust midden in de natuur. Deze royale terrassencamping heeft 210 staanplaatsen, afgebakend en zowel met als zonder schaduw. Daarnaast zijn er 20 bungalows te huur die van alle comfort zijn voorzien.

Alle aanbieders

Camping Le Fonti Camping Le Fonti
7.9 uit 10 op basis van 1835 reviews beoordelingen.
info@campinglefonti.com €29