Camping Motel Cesenatico

Camping Motel Cesenatico is een eenvoudige camping, gelegen op 300 meter van het strand en op 500 meter van het centrum van het gelijknamige plaatsje. Er zijn hier vele mogelijkheden om te watersporten.

Uw vakantie op Camping Motel Cesenatico

Camping Motel Cesenatico beschikt over 160 kampeerplaatsen, waarvan 100 toeristische plaatsen en 60 jaarplaatsen. Iedere kampeerplaats beschikt over een elektriciteits-aansluiting van 10 ampère. De plaatsen zijn tot ongeveer 80m2 groot.

De camping beschikt over twee restaurants zodat u niet altijd voor uw eigen eten hoeft te zorgen. Ook kunt u bij het restaurant afhaalmaaltijden halen die u bij uw eigen tent of caravan kunt opeten. Op 80% van de camping kunt u beschikken over Wi-Fi.

Vlakbij Camping Motel Cesenatico is er veel mogelijkheid om watersport te beoefenen. Zo is het toegestaan om te windsurfen, te waterskiën en te zeilen. Ook mag een ieder zijn eigen boot meenemen. Verder is er een plek waar u kunt vissen.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook de stad Cesenatico bezoeken. Binnen 100 meter van Camping Motel vindt u een supermarkt, zwembad en een discotheek. In de omgeving zijn er verschillende fietsroutes aangelegd.

Camping Motel Cesenatico Camping Motel Cesenatico
ravaldini@campingmotel.it €35