Camping Romea

Camping Romea is een traditionele familiecamping direct aan zee in Casalborsetti. Op de camping kunt u genieten van pure rust en ook zijn in de omgeving van de camping spa’s om voor uw rust te zorgen. Er zijn buiten de camping voldoende activiteiten zodat u zich altijd goed zult vermaken.

Uw vakantie op Camping Romea

Op Camping Romea zijn er 300 kampeerplaatsen met schaduw van de vele pijnbomen. Ook zijn er 14 bungalows en 10 mobile homes waarin u kunt overnachten. Er zijn 4 toiletgebouwen op de camping, deze hebben allemaal warme douches, een baby kamer, en toiletten voor minder validen.

Wanneer u even van de camping af wilt voor wat anders kan dat prima. Vanaf Camping Romea zijn er mooie wandelroutes voor de mensen die daar van houden. En ook is het een aanrader om de stad Ravenna te bezoeken. Voor wie van een actieve vakantie houdt, is er voldoende te doen, zo kunt u fietsen, paardrijden, zeilen en nog meer watersporten.

Op Camping Romea is het niet altijd nodig om zelf uw eten klaar te maken, de camping beschikt namelijk over een pizzeria en een restaurant. Bij het restaurant kunt u ook afhaalmaaltijden krijgen. Ook zijn er verschillende wasmachines en -drogers.

Camping Romea Camping Romea
info@campingromea.it €35