Camping Tre Moschettieri

Camping Tre Moschettieri Centro Vacanze is gelegen in de buurt van de Adriatische Zee. De camping bevindt zich in een rustig gebied dichtbij Lido di Pomposa and Lido delle Nazioni (800 meter verderop) in de regio Emilia Romagna.

Uw vakantie op Camping Tre Moschettieri

Tre Moschettieri Centro Vacanze heeft de beschikking over 600 ruime schaduwrijke kampeerplaatsen en een vakantiedorp met 80 zeer moderne en volledig ingerichte bungalows, die geschikt zijn voor maximaal 5 personen. De plaatsen, meestal op gras,  liggen in een tuin met veel bomen die volop schaduw bieden. De paden zijn verhard en er zijn veel watertappunten op het terrein.

Het zandstrand met kleurrijke parasols is zalig. Het loopt geleidelijk af en is ideaal om te zwemmen en te spelen. Het amusementsprogramma is ongelooflijk gevarieerd. De vriendelijke leiding doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten zich vermaken en op de hoogte zijn van geplande evenementen. De zwembaden, bar, restaurant en recreatiecentrum zijn allemaal van uitstekende kwaliteit.

Verder is Tre Moschettieri Centro Vacanze een compacte, aantrekkelijke camping vlak aan zee bij Lido di Pomposa. De camping bevindt zich 105 kilometer van Venetië wat zeker een aanrader is om een bezoek aan te brengen. Het is slechts 33 kilometer van Ravenna waar u ook veel bezienswaardigheden zult aantreffen.

Camping Tre Moschettieri Camping Tre Moschettieri
7.9 uit 10 op basis van 4337 reviews beoordelingen.
info@tremoschettieri.com €35