Altomincio Family Park

  • Modern opgezet vakantiepark
  • Perfect met kleine kinderen
  • Zwembad met 5 glijbanen
  • Dichtbij het Gardameer

Altomincio Family Park ligt aan de rivier Mincio, op 3 kilometer van Peschiera del Garda. Dit is de perfecte plek voor degene die op zoek is naar iets bijzonders voor het jonge gezin. Het is het eerste vakantiepark aan het Gardameer dat zich compleet wijdt aan de allerjongsten, maar tegelijkertijd oog heeft voor de oudere gezinsleden.

De vele activiteiten en de speciale aandacht van het professionele animatieteam (ook Nederlandstalig) zorgen ervoor dat iedereen een geweldige vakantie heeft en het u naar de zin gemaakt wordt. Ze neemt alle leeftijden onder haar hoede, inclusief tieners, wat u de mogelijkheid geeft heerlijk te ontspannen.

Uw vakantie op Altomincio Family Park

Altomincio Family Park bevindt zich in een ruim opgezette natuurlijke omgeving, omgeven door pijnbomen die schaduw brengen over het vlakke terrein. U kunt op dit vakantiepark enkel verblijven in mobile homes, hiervan zijn er meerdere types voor verschillende budgetten en persoonlijke voorkeuren en geschikt tot maximaal 6 personen. U kunt hier dus niet kamperen, alleen huren.

De zwembaden van Altomincio Family Park staan garant voor vertier voor het hele gezin. De zachte ondergrond van het lagunebad zorgt niet alleen voor plezier, maar ook voor veiligheid. Elke dag geopend, met een ruim aanbod aan zonnebedden waar u zich kunt nestelen en onbezorgd kunt bijkomen terwijl de animatoren de kinderen bezig houden.

De restaurants hebben familiemaaltijden die iedereen zullen verleiden, met overheerlijke pizza’s en een selectie van Italiaanse en internationale gerechten. U en uw kinderen zullen de vingers er bij aflikken. Er zijn zelfs speciale menu’s voor de kleintjes. Mocht u lekker in uw mobile home willen eten, dan zijn de afhaalmaaltijden een goede optie.

Animatie teamJa
Camper serviceNee
Faciliteiten voor minder validenJa
FitnessNee
Huisdieren toegestaanJa
Nederlands sprekendJa
SportveldJa
Staanplaatsen>85m2Nee
TennisNee
Tennis de tableNee
WifiJa
ZwembadJa
Zwemmen zonder badmutsJa

Adres:

Altomincio Family Park, Torrente Valle, 10, 37067 Salionze VR, Italië

Kaart:

Stel ons uw vraag

Altomincio Family Park Altomincio Family Park
3.6 4499 reviews
Torrente Valle 10 37067 Salionze VR Italië

altominciofamilypark@ecvacanze.it €36