Camping I Pini Family Park

  • Goed verzorgde familiecamping
  • Ruim zwembad met lagune
  • Eigen busvervoer naar Rome
  • Uitzicht over de Tibervallei

Camping I Pini Family Park in Fiano Romano is rustig en landelijk gelegen op een heuvel met uitzicht over de vallei van de rivier de Tiber. Er is erg veel aandacht voor de (jongere) kinderen op deze camping, waardoor u ook onbezorgd vakantie kunt vieren. Een geweldige familiecamping dus en tevens een uitstekende uitvalsbasis voor het bezoeken van Rome.

Uw vakantie op I Pini Family Park

Deze erg ruime, schaduwrijke camping op 30 kilometer van Rome is omgeven door een eikenbos, waar u heerlijk kunt wandelen en mountainbiken. De camping heeft 90 kampeerplaatsen, allen voorzien van elektriciteit en drinkwater fonteinen.

Op Camping I Pini is er een centrum waar u een snackbar, ijssalon, restaurant, pizzeria en een supermarkt kunt vinden. U kunt zich ook vermaken met de sportfaciliteiten van de camping, er zijn tennisbanen, een zwembad, een jacuzzi en een kinderbad. U kunt hier lekker ontspannen terwijl u ligt in de ligstoel onder een grote parasol.

Vanaf I Pini Family Park worden er excursies georganiseerd, met de bus bent u in een uur in het centrum van Rome. Maar u kunt ook goed zelf met het openbaar vervoer naar deze beroemde stad reizen. Na een bezoek aan deze fantastische stad kunt u bijkomen op deze gemoedelijke camping.

Animatie team Ja
Camper service Nee
Faciliteiten voor minder validen Ja
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Staanplaatsen>85m2 Nee
Tennis Nee
Tennis de table Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Via delle Sassette, 28, 00065 Fiano Romano RM, Italië

Kaart:

Stel ons uw vraag