Camping I Pini Family Park

Fiano Romano
(7,9)

Camping I Pini Family Park in Fiano Romano is rustig gelegen en er is veel aandacht voor de (jongere) kinderen. Reserveer rechtstreeks bij de camping zelf!

  • Goed verzorgde familiecamping
  • Ruim zwembad met lagune
  • Eigen busvervoer naar Rome
  • Uitzicht over de Tibervallei

Camping I Pini Family Park in Fiano Romano is rustig en landelijk gelegen op een heuvel met uitzicht over de vallei van de rivier de Tiber. Er is erg veel aandacht voor de (jongere) kinderen op deze camping, waardoor u ook onbezorgd vakantie kunt vieren. Een geweldige familiecamping dus en tevens een uitstekende uitvalsbasis voor het bezoeken van Rome.

Uw vakantie op I Pini Family Park

Deze erg ruime, schaduwrijke camping op 30 kilometer van Rome is omgeven door een eikenbos, waar u heerlijk kunt wandelen en mountainbiken. De camping heeft 90 kampeerplaatsen, allen voorzien van elektriciteit en drinkwater fonteinen.

De mobile homes op Camping I Pini Family Park zijn beschikbaar in drie verschillende soorten te huur en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Alle drie hebben ze een badkamer, keuken, airconditioning en een terras. Mobile home Giotto en Botticelli beschikken over 2 slaapkamers en mobile home Leonardo heeft er zelfs 3! De bungalows op de camping zijn voor maximaal 3 personen. Er is één slaapkamer met twee of drie bedden, een badkamer met douche, airconditioning en beddengoed aanwezig.

Op Camping I Pini is er een centrum waar u een snackbar, ijssalon, restaurant, pizzeria en een supermarkt kunt vinden. U kunt zich ook vermaken met de sportfaciliteiten van de camping, er zijn tennisbanen, een zwembad, een jacuzzi en een kinderbad. U kunt hier lekker ontspannen terwijl u ligt in de ligstoel onder een grote parasol.

Vanaf I Pini Family Park worden er excursies georganiseerd, met de bus bent u in een uur in het centrum van Rome. Maar u kunt ook goed zelf met het openbaar vervoer naar deze beroemde stad reizen. Na een bezoek aan deze fantastische stad kunt u bijkomen op deze gemoedelijke camping.

Camping I Pini Family Park score 7.0 out of 10 based on 12 reviews.

Deze camping is populair bij de volgende doelgroepen:

  • Campings met Rust en Natuur
  • Gezinscampings kinderen <12 jaar
  • Kleine Campings Italië
  • Levendige Gezellige Campings
  • Te huur in Italië
Camping I Pini Family Park Camping I Pini Family Park
3.95 330 reviews
ipini@humancompany.com €36