Camping Mareblu

Camping Mare blu heeft een oppervlakte van 25.000 m2 met directe toegang tot het strand, in een rustige omgeving, compleet overschaduwd door hoge populieren. Bij ons vindt ieder de meest geschikte formule voor zijn vakantie, u kunt kiezen tussen standplaatsen of chalets.

Uw vakantie op camping Mare blu

De camping ligt verzonken in het groen van de provincie Le Marche, vlakbij het strand. De schone zee gaat vergezeld met een mild klimaat en strandvoorzieningen die voorzien in de behoeften van de meest veeleisende gast. Er zijn nieuwe chalets voor 2 tot 6 personen. Alle zijn voorzien van eigen badkamer, airconditioning, televisie en eigen overdekte parkeerplaats. Het maximale comfort voor een vakantie in de vrije natuur.

Camping Mare blu is voorzien van een ruim zonneterras en een zwembad voor volwassen, kinderen en een whirlpool. Dankzij de watergymnastiek- en zwemlessen, of in de fitness ruimte kunt u in conditie blijven. De camping heeft een supermarkt, bar, restaurant, pizzeria, speeltuin, wekelijkse feesten, bioscoop, animatie, gratis WiFi verbinding over de gehele camping, jeu de boules, tafeltennis, strandvolley, strandvoetbal en strandtennis.

Camping Mareblu Camping Mareblu
3.85 1994 reviews
info@campingmareblu.net €35