Campings Le Marche

Campings Le MarcheVakantie op campings in Le Marche is het beste wat u kunt doen als u het echte Italië wilt ontdekken. Le Marche, of De Marken, is een van de mooiste regio’s van Italië. Le Marche ligt in het midden van Italië tussen de Apennijnen en de Adriatische zee en je vindt op korte afstand alles wat Italië zo bijzonder maakt. Ook wordt Le Marche het best bewaarde geheim van Italië genoemd, en is een regio die alles heeft wat u zich kunt wensen in uw vakantie.

Bekijk de Campings in Le Marche (44)

Camping Calypso

Camping Village Calypso

Cupramarittima, Campings Le Marche
Richtprijs €55 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite

Camping village mirage

Altidona, Campings Le Marche
Richtprijs €35 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite
Camping Fontana Marina

Camping Fontana Marina

Campofilone, Campings Le Marche
Richtprijs €35 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite
Alle Campings in Le Marche

Vakantie op een Camping in Le Marche

camping in Le MarcheDe schitterende regio Le Marche kent een lange geschiedenis van veldslagen, van rijke kasteelheren, boeren die het land bewerkten en van veel handwerkslieden met hun ambachten. Vooral het keramiek uit Le Marche is beroemd. In Le Marche vindt u bergen, strand, prachtige oude steden en lieflijke dorpjes, maar ook ongerepte natuur. Het doet denken aan Toscane, maar hier vindt u nog de rust, ruimte en puurheid. Een ideale plaats om uw vakantie in Italië te vieren en het land te (her)ontdekken.

Tijdens uw vakantie op één van de campings Le Marche vindt u de perfecte mix tussen rust en ruimte, cultuur, culinaire hoogstandjes en enorme gastvrijheid. Dit alles te midden van een zeer mooie afwisselende natuur en wel honderd bijzondere stadjes die stuk voor stuk zeer de moeite waard zijn te bezoeken. Een groot voordeel is de kleinschaligheid zodat u in alle rust van al het moois kunt genieten. In ieder dorpje is cultuur te vinden zoals: kastelen, palazzi, kloosters, abdijen, kerken en musea.

Het landschap van Le Marche doet onmiskenbaar denken aan Toscane en Umbria. In de zomer vormen de besneeuwde toppen een mooi wandelgebied. Men kan zo maar tussen grote kuddes schapen terecht kan komen, en in de winter kan hier geskied worden. Als u tijdens uw vakantie op zoek wilt naar een stukje ongerept Italië dan bent u juist hier op de goede plaats. Geen hordes toeristen, maar kleine onbedorven kasteeldorpen.

Op bijna elke heuveltop ligt een pittoresk middeleeuws dorp dat door trotse verdedigingsmuren die ondersteunt wordt door  oude torens en poorten beschermd wordt. Deze dorpen doen herinneren aan lang vervlogen tijden en de tijd lijkt er stil te hebben gestaan. De inwoners van Le Marche moet u leren kennen. Wanneer u met een paar woordjes Italiaans probeert contact te maken, dan komt er meteen een vrolijke spraakwaterval los en wordt u bijna geadopteerd in de familie.

 

 

Op vakantie naar Le Marche, Andiamo!

Campings le marcheDe rust, de zee, de dichte bossen, de glooiende heuvels met daarop de eeuwenoude ommuurde vestingstadjes, heerlijk eten en de gastvrije mensen die hun geboortegrond liefhebben. Dat maakt Le Marche een heel aantrekkelijk gebied. Interessant zijn de kleinere steden in het ongerepte binnenland die nog onaangetast zijn door de grote toeristische stromen. Je vraagt je af hoe dat komt, maar stilletjes hoop je ook dat het zo blijft. Kortom Le Marche heeft u genoeg te bieden voor een geweldige vakantie voor een zeer goede prijs! Wij nodigen u van harte uit om ook Le Marche te komen verkennen.

 

Aanbieders Camping Vakanties in Le Marche

Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!