Camping Podere Sei Poorte

Als vakantie vieren meer mag betekenen dan ‘lekker lui liggen in de zon’ en een combinatie mag zijn van gewoon genieten, culturele ontwikkeling, natuurlijke uitdagingen en Italiaanse culinaire gastvrijheid dan is Camping Podere Sei Poorte, in le Marche een reisdoel bij uitstek. De camping is van een Nederlandse eigenaar.

Uw vakantie op Camping Podere Sei Poorte

Vanaf Camping Podere Sei Poorte heeft u een mooi uitzicht over de heuvels. Er hangt een aangename sfeer voor het hele gezin, het sanitair is netjes en de op terrassen gelegen kampeerplaatsen zijn ruim. Bij het zwembad kunt u heerlijk ontspannen. In het hoogseizoen is er voor de kinderen een spannend en leuk animatieprogramma.

De mobile homes op Podere Sei Poorte zijn ingericht voor vijf personen. Ze betsaan uit een zitgedeelte met keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met drie eenpersoons bedden. Er is ook een badkamer en een apart toilet. Ook de lodgetenten zijn geschikt voor vijf personen en hebben twee slaapcabines. U kunt in de tent gebruik maken van het kookgedeelte en een badkamer. Buiten de tent op een houten veranda staat een tuinset met parasol. Naast lodgetenten zijn er ook safaritenten. In deze tenten heeft u het absolute gevoel van kamperen, rust en vrijheid. De tent is ruim en volledig ingericht en is voorzien van een veranda.

Op het terras bij de oude boerderij dat tot restaurant omgetoverd is, kunt u genieten van de fantastische Italiaanse keuken (zondags is er een gezamenlijke brunch).  Iedere dag heeft men een ander menu en het is een mooie gelegenheid om contact te leggen met andere gasten. Ook kunt u deelnemen aan één van de proeverijen.

Camping Podere Sei Poorte ligt in een schilderachtig gebied. De regio Le Marche wordt gekenmerkt door de groene heuvels en de Adriatische kust die binnen handbereik liggen. Le Marche staat ook bekend vanwege de mooi en goed bewaard gebleven middeleeuwse dorpjes en stadjes zoals Urbino. De stranden van Fano en Pesaro liggen op ongeveer 30 minuten rijden afstand.

Camping Podere Sei Poorte Camping Podere Sei Poorte
4 2321 reviews
info@podereseipoorte.it €42