Camping Village Calypso

Camping Village Calypso is de ideale plek voor een vakantie, dat aan alle eisen van de vakantiegangers voldoet dankzij de vele faciliteiten en comfort die het biedt. Gelegen aan de “Riviera delle Palme” aan de Adriatische kust, is Camping Calypso, omgeven door groene heuvels en met een mild klimaat geschikt voor een perfecte vakantie. Op 2 kilometer vindt u het centrum van Cupra Marittima.

Uw vakantie op Camping Village Calypso

De 26.000 vierkante meter grootte camping is vlak en met gras begroeid. Camping Calypso heeft zijn eigen privéstrand, schaduwrijke plaatsen, sanitaire voorzieningen en wasmachines. Daarnaast zijn er bungalows en mini-appartementen, uitgerust met keuken, badkamer met wastafel en douche. Tijdens het genieten van de rust en ruimte die de camping biedt, kunt u gebruik maken van het Wifi-netwerk.

Camping Calypso biedt ook een restaurant, pizzeria, supermarkt, winkel, bar, ijssalon, kiosk, huisartsenpost, pinautomaat, zwembad met glijbaan, tennisbaan, jeu de boules baan, tafeltennis, kinderopvang, volleybal, voetbalveld, amusementshal, waterfietsen, entertainment, discotheek, dansvloer en televisiezaal. Alles om u een vakantie op camping Calypso in de provincie Le Marche zo aangenaam mogelijk te maken.

Camping Village Calypso Camping Village Calypso
8.7 uit 10 op basis van 4536 reviews beoordelingen.
calypso@camping.it €55