Camping Village Residence Casabianca

Residence Casabianca ligt direct aan het strand en biedt u een aangename vakantie aan de Riviera Picena in Casabianca di Fermo. Leuke uitstapje zijn de stad Assisi, de grotten van Frasassi, een tocht maken door Nat Park Monte Sibilini, en wat verder weg de stad San Marino.

Uw vakantie op Casabianca Residence

De stenen bungalows op Residence Casabianca zijn volledig ingericht met parkeergelegenheid en een tuin. De bungalows hebben vier bedden, kitchenette, badkamer. Ook zijn er gelijkvloerse appartementen en studio’s met eigen ingang en eigen veranda of balkon beschikbaar. Alle appartementen en bungalows zijn uitgerust met een volledig uitgeruste kitchenette en een flatscreen-tv.

Het vakantiepark heeft een goede busverbinding naar het dichtst bijzijnde dorp Porto San Giorgio. De benodigde faciliteiten zijn op dit vakantiepark zelf dan wel in de buurt aanwezig, zoals een apotheek, supermarkt, restaurant, bar, pizzeria, postkantoor en wasserij.

De zee bevindt zich op slechts 20 meter afstand en is bereikbaar via een eigen voetpad in de tuin. Hier zijn de parasols en ligbedden voor gasten van Residence Casabianca gratis. Het middeleeuwse dorpje Fermo ligt op 15 minuten rijden, terwijl het treinstation van Porto San Giorgio op 4,5 km van het park ligt.

Camping Village Residence Casabianca Camping Village Residence Casabianca
9 uit 10 op basis van 4680 reviews beoordelingen.
info@residencecasabianca.eu €55