Camping Verde Cupra

Camping Verde Cupra heet u van harte welkom in de provincie Le Marche (Ascoli Piceno), in Cupra Marittima om precies te zijn, voor een vakantie voor elk wat wils. Temidden van de typisch mediterrane natuur en op 1 kilometer van het strand staat het team van de camping klaar om u een zeer aangename vakantie te bieden.

Uw vakantie op Camping Verde Cupra

De camping ligt verscholen in een groen gebied van 33.000 m2. De kampeerplaatsen, allemaal uitgerust met elektra, zijn te vinden in de schaduw van pijnbomen, populieren en eucalyptussen. Op Camping Verde Cupra is een groot aantal waterpunten.

Als u liever een accommodatie huurt op Camping Verde Cupra kunt u kiezen uit kamers, bungalows en appartementen. De kamers en sommige appartementen zijn voorzien van airconditioning, een televisie en een eigen badkamer. De bungalows en appartementen hebben ook een kitchenette.

De zwembaden worden omgeven door palmbomen en ligstoelen. Het restaurant op Camping Verde Cupra staat garant voor kwaliteit. Hier proeft u de typische specialiteiten en andere lokale gerechten. Of u brengt er een gezellige feestavond door. Ook kunnen er gerechten afgehaald worden. Tussen 1 juni en 31 augustus wordt er animatie georganiseerd.

Camping Verde Cupra Camping Verde Cupra
8.9 uit 10 op basis van 4692 reviews beoordelingen.
info@verdecupra.it €45