Camping Charly

Camping Charly is gelegen tussen de heuvels en de zee in Ligurië bij de Bloemenriviera. De camping beslaat een terrein van ongeveer 10.000 vierkante meter met bomen en gras. Het is ongeveer 4 kilometer naar het centrum van de stad Savona. Het privéstrand, voor gasten van de camping, is gemakkelijk te bereiken door de weg over te steken.

Uw vakantie op Camping Charly

Op Camping Charly zijn er zwembaden, een voor volwassenen en een voor kleine kinderen, bar, restaurant, prive-strand, biljart, tafelvoetbal en speeltuin zijn enkele van de voorzieningen voor comfort en vermaak.

Terwijl vanaf de wal visliefhebbers zullen proberen om vis te vangen, genietend van het kabbelende zeewater en de flonkerende sterren. Maar als u liever de vis in hun immense, natuurlijke omgeving wilt bekijken kunt u eenvoudig deelnemen aan een duikcursus.

Alle staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en liggen dichtbij de toiletten/douches. De meeste staanplaatsen zijn groot, comfortabel en schaduwrijk. De bungalows zijn ingericht voor een minimum van twee personen tot een maximum van zes. Ze beschikken over een klein keukentje, een slaapgedeelte en een balkon. Sommigen van hen hebben een eigen badkamer.

Camping Charly Camping Charly
€35