Camping Delfino

Albenga
(3,1)

Camping Delfino is aan zee van de Bloemenriviera gelegen en heeft een privé strand. Reserveer hier eenvoudig rechtstreeks bij de camping zelf!

  • Sportactiviteiten
  • Eigen privé strand
  • Uitzicht op zee
  • Netjes sanitair
Camping Liguria

Camping Delfino in Albenga is meteen aan zee gelegen en heeft een privé strand, deze bestaat uit een zandstrand en een kiezelstrand. Naast de camping zijn er appartementen en bungalows met televisie, telefoon en terras met uitzicht op de zee. Verder kunt u kiezen voor plaatsen in de schaduw of in de zon. Verder is er een restaurant en bar aanwezig, ook direct aan het strand van de Bloemenrivièra.

Uw vakantie op Camping Delfino

Op camping Delfino zijn de kampeerplaatsen voor het grootste gedeelte gelegen in de schaduw. De camping heeft een vlakke ondergrond en is daarbij verdeeld in vakken. Honden zijn in het laagseizoen ook toegestaan.

Op Camping Delfino is een zwembad met een whirlpool, fitness, animatie, internetpunt, spelletjes voor kinderen, barbecue, camper-service, fietsverhuur, wasplaats voor auto’s. De sanitaire gebouwen met o.a. ook wasmachines en chemisch toilet zijn netjes.

In de buurt van camping Delfino kunt u gebruik maken van het sportveld wat zich op 300 meter afstand bevindt. Daarnaast kunt u informatie krijgen voor toeristische bezienswaardigheden en excursies in de buurt, de kust en zee. Zo is er ook een mogelijkheid om walvissen en dolfijnen te gaan kijken met een bootreis.

 

Camping Delfino score 3.0 out of 10 based on 6 reviews.

Deze camping is populair bij de volgende doelgroepen:

  • Gezinscampings kinderen <12 jaar
  • Levendige Gezellige Campings
  • Sportieve Actieve Vakanties
Camping Delfino Camping Delfino
1.55 3097 reviews
info@campingdelfino.it €45