Camping Il Frantoio

Camping Il Frantoio (San Bartolomeo al Mare) ligt midden tussen de groene olijfgaarden van de Bloemenriviera, 1.500 meter van de zee en is de ideale plek voor een aangename en ontspannende vakantie. Het vakantiepark strekt zich over een groot terrein van 30.000 m2 en is het hele jaar geopend.

Uw vakantie op Camping Il Frantoio

De kampeerplaatsen hebben CEE-norm stopcontacten en er is camper service op Camping Il Frantoio. De staanplaatsen voor tenten zijn verspreid over de camping en beschikken niet over elektriciteit. De bungalows zijn recent met zorg gebouwd en uitgerust en bieden u alle comfort en zijn inclusief verwarming, airconditioning en satelliet televisie.

Camping Il Frantoio beschikt over een zwembad waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zon. Het zwembad is geopend van half juni tot eind augustus en er zijn eventueel ligstoelen te huur. De camping heeft de volgende voorzieningen: bar, kantine, gratis shuttle bus naar het strand, sanitaire voorzieningen en een wasserette, kinderspeelplaats, volleybalveld, voetbalveld en Wifi op het gehele terrein.

Camping Il Frantoio Camping Il Frantoio
3.45 1972 reviews
info@ilfrantoiocamping.it €45