Camping Marino

Camping Marino is gelegen aan zee en strand in Diano Marina, Imperia. Het heeft een hoge kwaliteit aan voorzieningen, is een goede rustplek, schoon en heeft erg vriendelijk personeel. Deze nette camping aan de Bloemenriviera heeft een prachtig zwembad en ligt vlakbij de boulevard.

Uw vakantie op Camping Marino

Camping Marino biedt u als gast de mogelijkheid tot het huren van stacaravans, u kunt er op deze camping ook voor kiezen om uw eigen tent of caravan mee te nemen en dus lekker te komen kamperen omgeven door mooie bloemen. De sanitaire voorzieningen zijn onlangs gerenoveerd. De sfeer op deze camping is erg goed, dat kan ook al gauw met een fraai uitzicht.

U kunt vanaf de camping alles op loopafstand doen, want de ligging is gunstig met de zee op 150 meter en het centrum op maar 300 meter. Op Camping Marino kunt u bovendien ook elke dag terecht voor vers brood. Het is toegestaan om in zee ter hoogte van de camping te snorkelen, windsurfen en te waterskiën.

Ontspanning staat centraal op Camping Marino, u als gast heeft toegang tot het mooie zwembad, met jacuzzi en aangrenzend een fijne plek om te relaxen in de zon. U kunt ook gebruik maken van de faciliteiten van Camping Edy, zo kunt u lekker tennissen, er is een voetbalveld en jeu-de-boulesbaan en voor de kinderen is er een speeltuin.

Alle aanbieders

Camping Marino Camping Marino
8.4 uit 10 op basis van 1101 reviews beoordelingen.
info@campingmarino.it €35