Camping Monti E Mare

Camping Monti e Mare aan de Bloemenriviera is gelegen op een heuvel, met uitzicht op het eigen privéstrand. De camping ligt vlakbij de bekende plaats Alassio en biedt u vele sportieve mogelijkheden gedurende het hele jaar: zeilen, golf, tennis, fietsen, snorkelen, scuba duiken, paardrijden, waterskien, paragliden. Geniet van het uitgebreide nachtleven, het theater, musicals, en de vele modieuze winkeltjes.

Uw vakantie op Camping Monti e Mare

Deze terrassencamping in Ligurië bevindt zich te midden van 8 hectare van dichte mediterrane vegetatie. De kampeerplaatsen op Camping Monti e Mare delen een fantastisch panorama. Ze hebben allemaal een uitzicht op Isla Gallinara. De sanitaire voorzieningen zijn modern en de meeste kampeerplaatsen hebben zelf een waterpunt.

Liguria is een bijzondere regio en in het bijzonder het westelijk deel van de Riviera biedt een ruime keuze aan activiteiten om zelfs de meest veeleisende van de bezoekers te voldoen, van de casino’s van Monte Carlo en San Remo, tot de charme van de Ligurische kust dorpen en excursies naar nabijgelegen historische plaatsen.

Camping Monti e Mare Camping Monti e Mare
2.85 1560 reviews
info@alassioholiday.it €35