Camping Village River

Ameglia
(6,7)

Camping River is een gezellige familiecamping, gelegen aan de rivier Magra. Reserveer rechtstreeks bij Camping River zelf.

 • Rustige familiecamping
 • Aan rivier de Magra gelegen
 • Pendelbus naar het strand
 • Gunstig gelegen voor uitstapjes
Camping Liguria

Camping Village River in Ameglia ligt tussen het groen verscholen langs de oever van de rivier de Magra, op een strategisch punt tussen Liguria en Toscane, middenin het Natuurpark Montemarcello en niet ver van zee en van La Spezia. Dit maakt deze gemoedelijke familiecamping de perfecte plek voor wie houdt van een afwisselende vakantie met activiteiten in de natuur of cultuur historische uitstapjes.

Uw vakantie op Camping River

Camping River is opgezet om maximale ontspanning en rust te bieden en beschikt over 200 schaduwrijke kampeerplaatsen op een vlak grasland met bomen. Ook is er een terrein speciaal voor tenten dat is uitgerust met afwatering van regenwater. Er zijn tenten te huur en 50 bungalows / mobilhomes waarvan één speciaal voor mindervaliden.

Camping River heeft tenten, bungalows en mobile homes. Er zijn 3 soorten tenten 25 tot 32 vierkante meter. Het is geschikt voor maximaal 5 personen waarvan twee tenten over sanitair beschikken. Verder hebben ze wel alle 3 een keuken. Er zijn 2 types bungalows die variëren van 30 tot 35 vierkante meter. Er is een bungalow met 2 slaapkamers en de andere bungalow heeft 3 slaapkamers. Beide soorten bungalows beschikt over een badkamer en keuken. Van de mobile homes zijn er 4 verschillende soorten variërend van 4 tot 6 personen met een grootte van 21 vierkante meter groot tot 32 vierkante meter groot. Deze beschikken allemaal over een badkamer, keuken, TV en airconditioning.

De camping beschikt over veel faciliteiten zoals: bar, restaurant, campingwinkel, poolbar, pizzeria, recreatiezaal, internetpunt, 2 zwembaden met hydromassagebad, watervallen en kinderbad, velden voor minivoetbal, volleybal, basketbal, tafeltennis, kinderspeeltuin, ruime parkeerplaats zowel extern als intern, haven voor het afmeren van boten, duikcenter, verhuur van fietsen, scooters, boten, watermotoren en kano’s.

Camping River heeft moderne sanitaire voorzieningen met gratis warm water en met jetdouches. Ze zijn speciaal ontworpen om mindervaliden toegang te bieden en er is ruimte voor babyverzorging, was- en strijkruimte, camper service. Een animatieteam verzorgt activiteiten op de camping, in de omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor het maken van wandelingen.

Vanaf de camping kunt u zowel Liguria als Toscane ontdekken. Op een paar minuten rijden met de auto liggen de prachtige Golfo dei Poeti, de Cinque Terre, die wereldberoemd zijn door hun schitterende natuur, de oude Romeinse haven van Luni en zijn archeologisch museum, Carrara en zijn marmergroeven, Pisa en zijn scheve toren en Lucca met zijn oude stadsmuren en theaters.

 

Camping Village River score 6.0 out of 10 based on 210 reviews.

Deze camping is populair bij de volgende doelgroepen:

 • Campings met Rust en Natuur
 • Cultuur Culinair Reizen
 • Familiecampings kinderen 12-18 jaar
 • Gezinscampings kinderen <12 jaar
 • Levendige Gezellige Campings
 • Te huur in Italië
 • Zon, Strand en Relax
Camping Village River Camping Village River
3.35 2630 reviews
info@campingriver.it €55