Finale Freeride Outdoor Village

Finale Ligure

Finale Freeride Outdoor Village is een camping gelegen in het heuvelachtige gebied van Liguria. Reserveer rechtstreeks bij Finale Freeride Outdoor Village!

  • Prachtige omgeving
  • Sportieve vakantie
  • Mooi zwembad
  • Mountainbike routes
Camping Liguria

Camping Finale Freeride Outdoor Village is een camping gelegen in het heuvelachtige gebied van Liguria. In de omgeving van de camping kunt u van alles doen, maar op de camping zelf is er een zwembad voor ontspanning. Geniet van uw sportieve vakantie in de prachtige natuur van de Bloemenriviera.

Uw vakantie op camping Finale Freeride Outdoor Village

Op camping Finale Freeride Outdoor Village zijn er verschillende kampeerplekken beschikbaar. U kunt kiezen uit een grote, een middel of een kleine kampeerplek. De grote plek is tussen de 71 en 85m2 groot, de middelgrote plek is 45 tot 70m2 groot en de kleine is tussen de 30 en 45m2 groot.

Camping Finale Freeride Outdoor Village beschikt over een prachtig zwembad waar u overdag heerlijk kunt zwemmen of gebruik kunt maken van de wifi terwijl u lekker relaxt op een ligbed. Ook bevindt zich bij het zwembad een bar waar u wat kunt drinken en er is een mogelijkheid om te lunchen. Bij de kampeerplekken zijn een aantal sanitairgebouwen.

Op camping Finale Freeride Outdoor Village kunt u een mountainbike huren om gezamenlijk de prachtige gebieden van Liguria te verkennen, het gebied rondom de camping is een van de meest populaire bestemmingen in de wereld. Daarnaast organiseert de camping activiteiten zoals bergklimmen en deltavliegen wat zeer populair is in Liguria. Op een aantal kilometers van de camping vandaan kunt u naar de zee.

Deze camping is populair bij de volgende doelgroepen:

  • Campings met Rust en Natuur
  • Sportieve Actieve Vakanties
Finale Freeride Outdoor Village Finale Freeride Outdoor Village
finalefreerideoutdoorvillage@gmail.com