Camping Del Sole

Camping Del Sole aan het Iseomeer is al jaren voor velen één van de favoriete campings. Zon, water en bergen betekenen volop plezier voor het hele gezin en maken uw vakantie in Italië onvergetelijk. De goede voorzieningen en animatie maken het tot een ideale familiecamping in de ongerepte natuur.

Uw vakantie op Camping del Sole

Gelegen op de oevers van het meer van Iseo is dit een camping, waar u alle comfort en vermaak kunt vinden voor uw vakantie. Het schaduwrijke kampeerterrein is vlak en ruim opgezet met veel gelegenheid voor vermaak, sport en ontspanning. Een deel van de staanplaatsen heeft uitzicht op het meer. Het Iseomeer kent nog rust, een prachtig bergachtig landschap en wijnvelden op de heuvels.

De bungalowtent op Camping Del Sole is voor maximaal 6 personen, evenals de lodgetent en glamptent die op de camping aanwezig zijn. De mobile homes zijn 24 vierkante meter groot en zijn ook geschikt voor maximaal 6 personen. Ze beschikken over een badkamer, meerdere slaapkamers, keuken en een terras. De chalets zijn voor 4 tot 6 personen, deze beschikken over een badkamer, twee slaapkamers, keuken, Tv, airconditioning en een terras. De appartementen zijn ook voor 4 tot 6 personen. Er is verder een TV aanwezig en airconditioning.

Op de camping is voor de jeugd van alles te doen, vooral op sportgebied. Er zijn sportvelden, tennisbanen en tafeltennistafels. Of begin de dag met baantjes trekken in het zwembad. Ook is er een fitnessparcours bij het meer. Vanaf het terras aan het water en bij de bar van Camping Del Sole heeft u een schitterend uitzicht. Het restaurant serveert lokale specialiteiten en excellente wijnen uit Franciacorta.

Camping Del Sole is tevens een prachtige uitvalbasis voor uitstapjes en excursies. Zowel voor wandel- en fietstochten door de natuur als het bezoeken van historische steden Bergamo en Brescia, deze zijn goed te bereiken en een bezoekje waard. Natuurlijk mag een boottocht op het meer ook niet ontbreken tijdens uw vakantie.

Camping Del Sole Camping Del Sole
7.7 uit 10 op basis van 4486 reviews beoordelingen.
info@campingdelsole.it €35