Camping Golfo Dell’Asinara

Camping Golfo dell’Asinara ligt in een bos, met uitzicht op een breed zandstrand en vele watersportmogelijkheden. De camping ligt in het centrum van het park Asinara en combineert ontspanning, natuur en plezier, zodat u een leuke vakantie zult hebben.

Uw vakantie op Camping Golfo dell’Asinara

Het kampeerterrein ligt direct aan zee en is redelijk vlak, bomen zorgen voor schaduw. Camping Golfo dell’Asinara maakt deel uit van een vakantiepark waar moderne bungalows voorzien van alle comfort verhuurd worden. De camping is voorzien van alle gemakken om u optimaal te laten ontspannen.

U vindt hier een voetbalveld, een volleybalveld en een zwembad en er is een animatieteam aanwezig. Bij de camping hoort een goed restaurant aan zee met een prachtig uitzicht en lekker Italiaans eten. Ook is er een speciale school waar u kunt leren windsurfen, zeilen of kanoën.

Deze rustieke camping is gelegen dichtbij Porto Torres en Alghero. Vanaf Camping Golfo dell’Asinara kunt u de noordwestkust van Sardinië goed verkennen en ook andere bezienswaardigheden zijn op een relatief kleine afstand.

Camping Golfo dell’Asinara Camping Golfo dell’Asinara
info@campingasinara.it €35