Campings Sardinië

Campings SardinieCampings Sardinië zijn een ware sensatie voor uw vakantie. Het eiland is even magisch als fascinerend. Sardinië (Sardegna) biedt u een weelde van ongerepte natuur, kristalhelder zeewater en ongelooflijk mooie stranden. Wie aan Sardinië denkt, denkt vaak aan een strandbestemming. Echter Sardinië heeft meer gezichten. Zo heeft Sardinië een indrukwekkende natuur met een heuvelachtig tot soms bergachtig landschap en een schitterende flora en fauna. Dankzij het subtropische, mediterrane klimaat van Sardinië kan het er in de zomer heel erg warm worden en zijn de winters over het algemeen mild. Een goede plek om te overwinteren dus.

Bekijk de Campings op Sardinië (55)

Camping la Mariposa

Camping La Mariposa

Alghero, Campings Sardinië
Richtprijs €48 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite
Laguna Blu

Camping Laguna Blu

Alghero, Campings Sardinië
Richtprijs €44 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite
Isuledda Centro Vacanze

Isuledda Centro Vacanze

Arzachena, Campings Sardinië
Richtprijs €55 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite
Alle Campings op Sardinië

Vakanties op een Camping op Sardinië

Campings SardiniëCampings Sardinië zijn populair als vakantiebestemming voor de Italianen van het vasteland. De bijna 2000 kilometer lange kustlijn van het eiland is aan de noordoost- en oostkust zeer rotsachtig met prachtige granietformaties. Ga met de auto naar Sardinië omdat u kan kiezen uit meerdere veerdiensten vanuit verschillende havens. Maar ook met het vliegtuig is het de moeite waard om uw vakantie hier te vieren. En als u uw vakantie hier viert moet u de Sardijnse keuken proberen. Deze is al net zo afwisselend als het landschap. Zoals te verwachten is kent men vele visspecialiteiten (men zegt zelfs de “beste kreeft ter wereld”), maar ook uit het binnenland komen lokale specialiteiten zoals geroosterd varken en saucijzen van wild zwijn.

 

Campings SardiniëBelangrijke steden zijn Alghero, Porto Cervo en natuurlijk Cagliari. De zuidelijk gelegen hoofdstad van het eiland die u tijdens uw vakantie op Sardinië ongetwijfeld gaat bezoeken. Het noorden doet eerder denken aan een Italiaanse versie van chique Puerto Banus of jetset favoriet Saint Tropez. Daarnaast kunnen cultuurliefhebbers hier hun hart ophalen met prachtige bezienswaardigheden uit de Romeinse en Byzantynse tijd, en de overblijfselen van de Spaanse invloeden. Een dergelijke reis zal u zonder twijfel goed doen, dus ga lekker op vakantie naar een camping op Sardinië!

 

Op vakantie naar Sardinië, Andiamo!

Sardinië is een schitterend eiland met uitgebreide mogelijkheden voor vrijwel iedereen. Tijdens uw vakantie op een camping op Sardinië zult u geen massa-toerisme treffen, terwijl het een eiland is dat iedereen zou moeten ontdekken. Kunst en cultuur, mooie witte zandstranden met veel vertier of juist heerlijk ongerept met ongekend helder zeewater. Het heeft  drukke steden en een verlaten, ongerept binnenland met een wonderschone natuur. Op Sardinië kunt u heerlijk wandelen, fietsen of kennis maken met de de gastvrijheid van de inwoners met hun authentieke tradities. Dit alles vormt een wereld vol weelde waar u kunt genieten van een unieke sfeer. Laat u verrassen door de verschillende kanten van Sardinië.

 

Aanbieders Camping Vakanties op Sardinië

Luxe kampeervakanties in Europa Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!