Camping Sa Prama

Camping Sa Prama bevindt zich vlakbij Orosei, een van de gezelligste en mooiste plaatsjes in Sardinië. De camping ligt in een schilderachtige baai. Hier bevind zich het zandstrand en de schitterende, heldere zee. Dit is een geweldige plek om tot rust te komen.

Uw vakantie op Camping Sa Prama

Het kampeerterrein van deze gemeentecamping heeft een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. De kampeerplaatsen van Camping Sa Prama zijn schaduwrijk. Op de camping is een bar met buitenterras en restaurant aanwezig. Voor de kleine boodschappen kunt u prima terecht in de kleinschalige camping winkel.

Camping Sa Prama ligt op 1 kilometer afstand van het natuurpark van Oasi di Bidderosa, wat zeker een bezoek waard is. Deze omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Niet alleen voor de natuurliefhebbers, maar ook voor de mensen die graag even in de buitenlucht zijn.

 

Ook zijn er in de buurt van Camping Sa Prama interessante excursies mogelijk in de mooiste gebieden van Sardinië. Onder andere in Gologone, Gennargentu en Gola Gorropu. Kortom, dit is een fantastische bestemming om tot rust te komen.

Camping Sa Prama Camping Sa Prama
campingsaprama@tiscali.it