Camping Selema

Camping Selema ligt in de schaduw van een pijnbomenbos bij Santa Lucia, aan de witte zandduinen van Siniscola, een rustig vissersdorp aan de oostkust van Sardinië. In dit  landschap met bergen en uitzicht op zee zult u een ontspannen vakantie tegemoet gaan.

Uw vakantie op Camping Selema

Deze grote camping biedt veel comfort en heeft 350 kampeerplaatsen, waarbij de mooie beplanting zorgt voor schaduw, rust en privacy. Camping Selema heeft zowel vlakke delen, glooiende delen als terrassen. Ook kunt u bungalows of mobile homes huren.

Camping Selema is uitgerust met moderne faciliteiten voor het grootst mogelijke comfort voor de gasten: bar, restaurant, pizzeria, camping winkel, zwembad met kinderbad en whirlpool, twee tennisbanen, jeu de boules, camper-service, car wash en een speeltuin.

Het dorpje is op loopafstand van Camping Selema. De dienstdoende arts en apotheek zijn slechts 300 meter van de camping, La Caletta met zijn haven ligt op 4 kilometer. Het zandstrand is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Het klimaat, het landschap en de charmante stadjes in de omgeving maken van camping Selema een ideaal vakantieoord, van mei tot oktober. De camping ligt temidden van de meest interessante routes van Sardinië, met fascinerende en mysterieuze monumenten en oude dorpen waar tijdloze festivals gehouden worden.

Camping Selema Camping Selema
7.45 uit 10 op basis van 3192 reviews beoordelingen.
info@selemacamping.com €52