Camping Torre Salinas

Muravera
(2,0)

Camping Torre Salinas is een comfortabele camping met veel schaduwplaatsen en een mooi zandstrand. Reserveer rechtstreeks bij de camping zelf.

  • Comfortabele camping
  • Bij mooi zandstrand
  • Veel schaduwplaatsen
  • Ideaal voor watersport
Camping Sardinië

Camping Torre Salinas is gelegen aan de voet van de berg Pepe, in het Zuid-Oosten van Sardinië, aan de Middellandse Zee op 200 meter van een mooi breed zandstrand. Deze comfortabele camping ligt in de natuur tussen de heuvels en de lagune op 7 kilometer van Muravera. Vanaf de camping heeft u uitzicht op de gelijknamige toren.

Uw vakantie op Camping Torre Salinas

De Camping Torre Salinas biedt u volledig ingerichte tenten en mobile homes. Tevens zijn er op dit vakantiedorpje mini villa´s geschikt tot 6 personen, ideaal voor gezinnen en groepen vrienden. De 100 kampeerplaatsen zijn ruim en schaduwrijk en hebben een grootte van 90-100 m2.

Camping Torre Salinas biedt verschillende faciliteiten aan, zoals een bar, restaurant, pizzeria, barbecue, speeltuin. Het rustige strand dat vlak naast de camping ligt is prachtig en bestaat uit mooi fijn zand. Bij de lagune zijn er flamingo´s. Zwemmen kan in zee, het is hier ook toegestaan om te windsurfen.

Mocht u na een drukke dag, geen tijd of zin meer hebben om zelf nog te moeten koken, dan kunt u er voor kiezen om te gaan eten in het restaurant van Camping Torre Salinas, er is hier een ruime keuze aan gerechten. Ook is er op Torre Salinas een snackbar en pizzeria.

Camping Torre Salinas score 2.0 out of 10 based on 1 reviews.

Deze camping is populair bij de volgende doelgroepen:

  • Campings met Rust en Natuur
  • Gezinscampings kinderen <12 jaar
Camping Torre Salinas Camping Torre Salinas
1 2908 reviews
info@campingvillagetorresalinas.it €44