Camping La Mariposa

Alghero
(6,0)

Camping La Mariposa is een eenvoudig camping die direct aan de zee is gelegen en ideaal is voor watersporten, Reserveer bij de camping!

  • Eenvoudige camping
  • Direct aan het strand
  • Alghero op loopafstand
  • Ideaal voor watersporten
Camping Sardinië

Camping La Mariposa was ooit de eerste camping van Sardinië. De camping is gelegen aan de kust in het midden van de Riviera del Corallo en biedt vele watersportmogelijkheden. Ook ligt het slechts een kilometer van Alghero, een aangename stad met een prachtig historisch stadscentrum.

Uw vakantie op Camping La Mariposa

De camping heeft een enigszins glooiend kampeerterrein met staanplaatsen voor tenten, caravans en campers. Deze liggen deels aan het strand in de zon, deels in de schaduw van de bomen. Camping La Mariposa biedt ook comfortabele bungalows en mobile homes geschikt voor 4 personen aan.

Op de camping heeft u de beschikking over verschillende faciliteiten zoals een zelfbedieningsrestaurant, een privestrand en een bar. In de omgeving van Camping La Mariposa is het mogelijk om verschillende activiteiten te ondernemen, zoals voetballen, tennissen en surfen.

U kunt er ook voor kiezen om een motor of auto te huren en Sardinië zelf te ontdekken. In Alghero is het ook mogelijk om rondvaarten en rondleidingen te krijgen bij de beroemde grotten van Neptunus gelegen bij de klif van Capo Caccia. Of u kunt de stad ontdekken en genieten van de kleine restaurants met Catalaanse vis specialiteiten of van de Sardijnse keuken.

Camping La Mariposa score 6.0 out of 10 based on 27 reviews.

Deze camping is populair bij de volgende doelgroepen:

  • Campings met Rust en Natuur
  • Sportieve Actieve Vakanties
  • Zon, Strand en Relax
Camping La Mariposa Camping La Mariposa
3 1816 reviews
info@lamariposa.it €48