Camping Village Li Nibari

Camping Village Li Nibari Asinara is gelegen aan de kust in de buurt van de stad di Sorso. De regio waar de camping ligt is rijk aan mediterrane gewassen zoals druiven en olijven. De camping is gemakkelijk te bereiken vanuit de haven van Porto Torres.

De camping heeft onafhankelijke bungalows te huur geschikt voor 4 personen. De bungalows hebben 2 slaapkamers, een kitchenette, badkamer en een veranda. Ook is er de mogelijkheid om te verblijven in een stacaravan. Deze stacaravans hebben een badkamer, keuken en slaapplek voor maximaal 4 personen.

De hele camping is volledig bedekt met bomen, waardoor er genoeg schaduw aanwezig is op de camping. De camping heeft ook de beschikking over een groot oppervlakte water met strandhuisjes. Op de camping zijn verschillende winkels waaronder een supermarkt en een tabakswinkel.

Er zijn ook verschillende sportieve mogelijkheden op Camping Li Nibari want er zijn bijvoorbeeld een voetbal-, tennis- en volleybalveld aanwezig. Elke dag worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd door het entertainment team. Ook biedt de camping u verschillende excursies.

Camping Village Li Nibari Camping Village Li Nibari
booking@campinglinibari.com €45