Camping Dal Pino Parco Vacanze

Camping Dal Pino Parco Vacanze in Marina di Massa ligt zeer dicht bij de kust, vijf minuten te voet. De camping is omgeven door de natuur, het is er rustig voor degenen die graag genieten van rust, of de omgeving van de Toscane willen ontdekken en voor de gasten die willen bewegen is het goed toeven hier.

Uw vakantie op Camping Dal Pino Parco Vacanze

Op deze camping kunt u kamperen of vakantie vieren in een houten chalet of een bungalow. De faciliteiten van Dal Pino Parco Vacanze bestaan uit een voetbalveld, tafeltennis, een goed restaurant met een bar en een hout gestookte oven voor heerlijke pizza’s, nette en comfortabele toiletten, draadloos internet.

De Alpi Apuane en de marmergroeven omringen deze camping in Toscane en zijn er klaar voor u tijdens een excursie met typische lokale producten te verwelkomen. Vanaf Camping Dal Pino kunt u naar Lunigiana, een oud land dat oorspronkelijk werd bewoond door een ruig volk. U ontdekt daar veel middeleeuwse kastelen, ruïnes en kunt genieten van traditionele huisgemaakte gerechten. Zij die willen fietsen kunnen in de richting van Marina di Carrara, Marina di Massa, Forte dei Marmi en Viareggio gaan met de beroemde Versilia stranden.

Camping Dal Pino Parco Vacanze Camping Dal Pino Parco Vacanze
6.50 uit 10 op basis van 4428 reviews beoordelingen.
info@campingdalpino.com €35