Campings Toscane

Campings ToscaneCampings Toscane, vakantie in één van de populairste gebieden van Europa, en het is waar, ‘Toscana’ is van een ongekende schoonheid. Gesitueerd aan de westkant van Italië, met een prachtige natuur en rijk aan historie en cultuur, zijn vakanties Toscane uitermate ontspannen waarbij u kunt kennis maken met aloude tradities.

De regio biedt schitterende landschappen, heuvels, stranden, zee, middeleeuwse dorpen en steden, kunst en cultuur van een ongekend hoog niveau, een heerlijke Toscaanse keuken, kwaliteitswijnen en natuurlijk haar charmante en vriendelijke inwoners.

Bekijk de campings in Toscane (84)

Camping Free Beach

Marina di bibbona, Campings Toscane
Richtprijs €35 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite

Camping Village Rocchette

Castiglione della pescaia, Campings Toscane
Richtprijs €53 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite

Camping Il Poggetto

Troghi, Campings Toscane
Richtprijs €37 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite
Alle campings in Toscane

Vakanties op een Camping in Toscane

Camping in ToscaneToscane kent een zeer aantrekkelijk mediterraan klimaat. De invloed van de Tyrreense Zee zorgt ervoor dat het er zowel ’s zomers al ’s winters goed toeven is. In de zomermaanden is het heerlijk warm en erg droog in Toscane. De gemiddelde temperatuur ligt dan altijd boven de 20°C en gaat soms boven de 35°C. Aan de kust is meestal de droogste streek en in de Apuaanse Alpen en de Apennijnen valt meer regen. In de winter is het nog altijd erg zacht in Toscane met een gemiddelde temperatuur van 8°C en iets meer regen dan in de zomer. Dit klimaat maakt de Toscane het hele jaar door, maar met name in de lente en de zomer, een interessante vakantiebestemming voor zonliefhebbers.

Toscane heeft een mooie kust voor diegene die van het strand en van watersport houden of waar u heerlijk kunt luieren en zwemmen. In het westen strekt Toscane zich uit langs de kust met het Parco naturale della Maremma dat beschikt over de meest ongerepte kust van Italië. Prachtige, kindvriendelijke zandstranden en alle faciliteiten op kampeerterreinen om uw vakantie tot een succes te maken.

 

Op vakantie naar Toscane, Andiamo!

Camping ToscaneBehalve het schitterende landschap biedt Toscane een enorme culturele erfenis en ontelbare kunstschatten. Bijna elke stad of dorpje is de moeite van een bezoek waard vanwege een schitterende kathedraal of kerk, pittoreske straatjes en vergezichten, statige palazzi en interessante musea. Of u nu in de regio Florence, Siena, Lucca, Monte Amiata of Arezzo zit, het gevarieerde landschap van Toscane met zijn heuvelstadjes, de elegante palazzi, de uitgestrekte wijngaarden en olijfgaarden, de Italiaanse keuken en de gastvrijheid van de mensen zorgen ervoor dat vakantie op een camping in Toscane een geliefde bestemming is geworden.

 

Aanbieders Camping Vakanties in Toscane
Luxe kampeervakanties in Europa Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!