Camping IL Gabbiano

Camping Village IL Gabbiano in Albinia kijkt direct uit op zee, en is gelegen tussen de baai van Talamone en het voorgebergte van Argentario, in een schitterend bos in Toscane. Op deze camping is ontspannen tot kunst verheven, voor jong en oud. U komt naar Camping IL Gabbiano puur om tot rust te komen en om te genieten van de mooie groene omgeving.

Uw vakantie op Camping Il Gabbiano

Het kampeerterrein ligt als een kleine en rustige tuin in bloei, ondergedompeld in het groen en is schaduwrijk. De vakantiehuisjes van Camping IL Gabbiano zijn ideaal om een rustige en gezonde vakantie kunt doorbrengen samen met uw kinderen. Het zandstrand waar u direct toegang tot heeft, met lichte glooiingen, het pijnbomenbos dat voor een heerlijke verkoeling zorgt.

Op Camping IL Gabbiano vindt u een leuke bar, gezellig restaurant, supermarkt, een nieuw zwembad, jacuzzi, fitness, amfitheater, tafeltennis en nog veel meer leuke en sportieve faciliteiten die u kunt beoefenen.

Voor uw kinderen is er in het hoogseizoen een kindvriendelijk animatieteam aanwezig, zij organiseren vele activiteiten zoals danslessen, zwemmen, gymnastiek en nog meer. Ook is er een miniclub en kunnen zij toernooien spelen. ’s Avonds zijn er thema-avonden, cabaret, dans, film en karaoke.

Camping IL Gabbiano Camping IL Gabbiano
info@ilgabbianocampingvillage.com €40