Camping Mareblù Village

Camping Mareblu is een moderne camping in Cecina Mare, aan de kust van Toscane. Mareblu is een groen paradijs in een 300 meter lange zone in een natuurgebied langs de kustlijn in een eeuwenoud bos. Een korte pad door het bos verbindt de camping met het strand. Voor activiteiten op en in het water bent u hier op de perfecte plek.

Uw vakantie op Camping Mareblu

Het schaduwrijke kampeerterrein van 10 hectare is omringd door pijnbomen. U kunt op Camping Mareblu kamperen of een mobile home huren, geplaatst op een van de vele goed uitgeruste plaatsen van de camping: de beste manier voor een ontspannen vakantie, diep in het groen natuur. De accommodaties zijn ruim, beschut, sfeervol en volledig ingericht.

Camping Mareblu biedt sport faciliteiten, entertainment, speeltuin, volleybal, voetbal, tafeltennis en zwembaden. Op de camping vindt u een café, restaurant, winkel, pizzeria, fietsverhuur, parkeergelegenheid en goed uitgeruste sanitaire faciliteiten. In het winkelgedeelte bevinden zich een bazar, supermarkt, groentewinkel en een kiosk.

Het uitzicht vanaf de camping is geweldig over de zee, en de duikers kunnen hun hart ophalen en voor de fanatiekeling is er een surfschool. Er is een uitgebreid animatieprogramma aanwezig voor u en uw kinderen op Camping Mareblu. Uw kinderen kunnen uiteraard ook gebruik maken van de speeltuin, het voetbalveld, het zwembad en de andere faciliteiten.

Door de ligging is Camping Mareblu een ideaal uitgangspunt om de artistieke en historische steden van Toscane te bezoeken: Florence, Siena, Volterra, Pisa en de charmante Toscaanse archipel. Via een pad kunt u door een natuurpark bij een fijn kiezelstrand komen, waar u kunt kanoën, zeilen en surfen.

Camping Mareblù Village Camping Mareblù Village
4 2873 reviews
info@campingmareblu.com €42