Camping Village International Etruria

Camping International Etruria ligt in een prachtig bos in Marina di Castagneto Carducci aan de kust van Toscane in de nabijheid van de grote toeristische centra van Pisa, Lucca, Firenze, Siena, Volterra. Vanwege de ligging, de omringende natuur met schitterende Mediterrane vegetatie is dit een ideale camping om rustig, gezond en aangenaam uw vakantie door te brengen.

Uw vakantie op Camping International Etruria

Camping International Etruria heeft een oppervlakte van 140.000 m2.  Er zijn kampeerplaatsen voor caravan, tent en camper. Er zijn in totaal 17 bungalows gebouwd,  4 en 6 persoons. Elke bungalow heeft een ruime veranda, badkamer met douche, keuken met alle benodigde apparatuur en alle nodige accessoires.

Het klimaat is erg mild met vele heldere dagen. Er zijn op Camping International Etruria moderne wellness-faciliteiten, EHBO, restaurant, bar, winkelcentrum, markten, recreatie gebied met entertainment. De camping is een voetgangersgebied, waar enkel toegang met voertuigen is voor gasten.

Tennisbanen, paardrijden, speeltuin, discotheek zijn te vinden binnen 500 meter vanaf de camping. Er worden excursies georganiseerd naar de aantrekkelijke toeristische bestemmingen. Ook de haven van Piombino is vlakbij, en dat is interessant voor excursies naar het eiland Elba.

Camping Village International Etruria Camping Village International Etruria
7.80 uit 10 op basis van 2562 reviews beoordelingen.
info@campingetruria.it €35
Toscane in de nabijheid van de grote toeristische centra van Pisa, Lucca, Firenze, Siena, Volterra.">