Camping Voltoncino

Camping Voltoncino in Orbetello is beslist het overwegen waard voor uw vakantie als u op zoek bent naar rust en stilte, ontspanning en plezier met uw kinderen in Toscane. Vakantie op een camping betekent op een leuke manier met elkaar omgaan en nieuwe vriendschappen sluiten en dat is precies hoe het er hier aan toe gaat.

Uw vakantie op Camping Voltoncino

De camping is bekend om haar rust, functionaliteit en netheid. De wereld van de camping is leuk en geeft de mogelijkheid om te verblijven in de natuur. Kinderen kunnen fietsen en veilig spelen op de hele camping, in het bos, op de speelplaats, in het sportgebied en op het strand met het ondiepe, schone water.

Camping Voltoncino is een uitstekend startpunt voor het ontdekken van de Costa d’Argento, de prachtige stranden en ongerepte natuur van de Toscaanse Maremma. De staf kan u adviseren over de wonderschone plaatsen waar u kunt proeven van lokale producten en specialiteiten om uw vakantie te verrijken.

Onlangs zijn er aan de rand van het dennenbos bungalows met air conditioning en geluidsisolatie, badkamers met douche, woonkamer met volledig ingerichte keuken en schaduwrijke terras bijgebouwd. Ze variëren van 2 tot 6 persoons en er zijn ook een aantal voor minder valide mensen.

Camping Voltoncino Camping Voltoncino
0.075 1072 reviews
info@voltoncino.it €35