Camping Al Sole

Camping Al Sole bevindt zich direct op de oever van het Ledromeer (Trentino), één van de mooiste en schoonste meren van Noord-Italië. In dit prachtige meer met haar diepblauwe water weerspiegelen de omringende bergen en deze bijzondere omgeving met heerlijk klimaat zijn ideaal voor een sportieve vakantie maar ook om te ontspannen in de betoverende natuur.

Uw vakantie op Camping Al Sole

Op deze wellness-camping is het hele gezin welkom. Camping Al Sole heeft 200 kampeerplaatsen, ideaal voor de caravan, camper en tent en gelegen middenin de natuur. Natuurlijk allemaal voorzien van elektra en de mogelijkheid voor een water- en gasaansluiting. De camping staat in het teken van welzijn, waar u kunt kamperen in de schitterende omgeving van het Ledromeer in Trentino.

Voor kinderen is Camping Al Sole ook uitermate geschikt. Zo is er dagelijks een ruim aanbod van animatieprogramma’s met verschillende activiteiten. Er zijn veel verschillende activiteiten voor kinderen zodat ouders kunnen kiezen waar ze hun kinderen achter willen laten voor een leuke middag.

Camping Al Sole beschikt over twee soorten mobile homes. Mobile home A is 35 vierkante meter groot + een terras, en mobile home B is 24 vierkante meter groot + een terras. Ze beschikken beiden over airconditioning, verwarming, schalen, pannen, glazen, kopjes, een koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, magnetron, gas, dekens, kussens, droogrek en televisie. De bungalows op de camping zijn van een hoge kwaliteit, uitgerust met een vriezer, koelkast en meer. Bovendien zijn de bungalows gemaakt met respect voor de omliggende natuur!

De Ledro Vallei is net een natuurlijk sportcentrum, ideaal voor wie van een actieve vakantie houdt. Zo zijn er talloze wandelpaadjes, speciale routes voor mountainbikes, excursies te paard, en bovendien kunt u in de bergstromen van de Rio Palvico of de Rio Nero terecht om de kick van het canyoning te beleven. Ook kunt u een van de verschillende watersporten beoefenen die ze hier aanbieden: roeien, zeilen of windsurfen.

Camping Al Sole Camping Al Sole
7.4 uit 10 op basis van 55 reviews beoordelingen.
info@campingalsole.it €35