Klantenservice vandaag bereikbaar van 15:30 tot 17:30.
085 04 79 123

Camping Lago Di Levico

Informatie over Camping Lago Di Levico

Camping Lago di Levico vormt samen met camping Jolly de Family Natural Village, een paradijselijke plek waar u de schoonheid van de ongerepte natuur kunt ontdekken. Camping Natural Village is een unieke plek, omdat het de enige camping is, die aan het meer van Levico ligt. U kunt al vanaf het voorjaar heerlijk zwemmen in het Lago di Levico - heel bijzonder met uitzicht op de toppen van de Dolomieten, vakantiegevoel ten top.

Uw vakantie op camping Lago di Levico

Camping Lago di Levico is verdeelt in verschillende gebieden en zo voelt het niet dat je op een grote camping bent. Een heerlijke camping voor gezinnen met kinderen waarbij tieners elkaar goed weten te vinden. Maar dat moet ook wel lukken met 3 zwembaden, een animatieteam, miniclub en speeltuin. Zo hebben kinderen van alle leeftijden het goed naar hun zin.

De kampeerplaatsen op de camping variëren van 80-120 m2. De camping beschikt over 5 toiletgebouwen, waarvan er 2 totaal vernieuwd zijn. Hier vindt u kindersanitair, een babyroom en privé badkamers. Er zijn  speciale camperplaatsen en u kunt er ook voor kiezen een mobile home of tent te huren.

Voor de actieve kampeerder biedt de camping excursies aan, begeleide wandeltochten en verschillende fietsroutes. Nabij Camping Lago di Levico vindt u de Thermen van Levico , U kunt tochten door de Dolomieten maken of de antieke kunststeden van Noord Italië bezoeken zoals Trento (22 km), Verona en Venetië.

Verhuur Tenten en Mobile Homes

Aanbieder


Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!
Vacanceselect


Ligging

Adres : Camping Village Lago di Levico ****, Località Pleina, 5, 38056 Levico Terme TN, Italië
Bezoek campingwebsite
Boek direct Check direct de beschikbaarheid van Camping Lago Di Levico
  •  Rustige, nette gezinscamping
  •  Direct aan het meer gelegen
  •  Veel activiteiten en faciliteiten
  •  Ook voor oudere jeugd leuk
Waardering

Prijsniveau

Cijfer

8.00
plattegrond Camping Lago Di Levico
Bekijk de plattegrond

Camping Village Lago di Levico ****, Località Pleina, 5, 38056 Levico Terme TN, Italië Camping Village Lago di Levico ****, Località Pleina, 5, 38056 Levico Terme TN, Italië

Camping Lago Di Levico
Boek direct Boek eenvoudig en voordelig online rechtstreeks bij Camping Lago Di Levico of bezoek hun website