Camping Residence Sägemühle

Camping Residence Sägemühle is gelegen op een zonnige locatie op 900m hoogte in Prato allo Stelvio, in de brede groene vallei van de Vinschgau, aan de poort van het nationaal park en het westelijk deel van Zuid-Tirol(Trentino). Deze verzorgde camping biedt een geweldig panoramisch uitzicht op de omliggende bergen, de ideale omgeving om actief te zijn in de natuur.

Uw vakantie op Camping Residence Sägemühle

Het kampeerterrein is deels licht glooiend en er staan diverse loof- en fruitbomen die voor schaduw zorgen. Op deze camping kunt u kamperen op gras of op kiezels. De kampeerplaatsen zijn tussen de 70 en 130 m2 groot en variëren in de hoeveelheid beschutting die ze bieden. Heeft u geen eigen kampeermiddel, dan kunt u een bungalow of mobile home huren.

In het centrale gebouw vindt u de receptie, een cafe-bar met terras in de tuin en een goed gevulde camping winkel met dagelijks vers brood. Het restaurant van Camping Residence Sägemühle is gespecialiseerd in pizza gerechten, Tiroolse specialiteiten en roergebakken wok recepten.

Camping Residence Sägemühle biedt gratis WiFi, fitnessruimte, binnenzwembad met directe toegang tot de tuin met ligstoelen en parasols. U kunt ontspannen in de sauna, de hot tub en het stoombad. De camping ligt op 5 minuten lopen van het centrum van Prato allo Stelvio.

In de zomer kunt u genieten van spannende klimroutes of bochtige motortochten, terwijl u ’s winters plezierige dagen zult beleven tijdens het skiën. Bij de receptie van Camping Residence Sägemühle kunt u voordelige fietstochten en dagelijkse trektochten regelen.

Camping Residence Sägemühle Camping Residence Sägemühle
3.9 3658 reviews
camping@saegemuehle.it €26