Camping Il Collaccio

Preci
(8,6)
  • Rustige familiecamping
  • Oase van rust en schoonheid
  • Prachtig uitzicht naar de bergen
  • Meerdere huurmogelijkheden
Camping Umbria

Camping Il Collaccio is een rustige kleine familiecamping, gelegen in het landelijke Umbrië met een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels. De camping ademt een authentieke Italiaanse sfeer. Tevens kan men lekker zwemmen in het zwembad en een heeft het een uitstekend restaurant.

Camping Il Collaccio, ligt vlak bij Castelvecchio di Preciië. Een weg kronkelt naar de heuvel waarop uw bungalowtent of stacaravan een plekje op een terras kunt plaatsen. Op sommige plaatsen zijn afrasteringen aangebracht, zodat kleine kinderen veilig bij de accommodatie kunnen spelen op camping Il Collaccio. De plaatssen hebben bijna altijd schaduw van de bomen. Is die er niet, dan heeft de eigenaar van deze camping bij Castelvecchio di Preci voor afdakjes gezorgd.

Uw vakantie op camping Il Collaccio

Ook kunt u tenten huren zoals de safaritenten, deze staan hier op plaatsen aan de rand van de vallei, met hebben daardoor een prachtig uitzicht. Camping Il Collaccio is een aanrader voor vakantievierders met smaak, vooral vanwege het restaurant ‘Al Porcello Felice’ (het blije biggetje), volgens vele campinggasten het restaurant van de streek. De lokale gerechten zijn dan ook onweerstaanbaar. Ook aan de kinderen is gedacht. Naast het zwembad, is er een speelweide en kan men tennissen, voetballen en tafeltennissen.

Camping Il Collaccio score 8.0 out of 10 based on 7 reviews.

Deze camping is populair bij de volgende doelgroepen:

  • Campings met Rust en Natuur
  • Familiecampings kinderen 12-18 jaar
  • Gezinscampings kinderen <12 jaar
Camping Il Collaccio Camping Il Collaccio
4.3 2588 reviews
info@ilcollaccio.com €35