Campings Umbria

Campings UmbriaHoe een vakantie op campings in Umbria er uit ziet, is niet in een zin te omschrijven omdat het onmogelijk is om Umbria in een zin te beschrijven. Umbria (of Umbrië, wat u wilt) ligt in centraal Italië en dit brengt met zich mee dat hier vele kenmerken vanuit heel Italië samen komen. De streek van de heilige Franciscus van Assisi heeft de reiziger veel te bieden. Het kent een ongekend aantal facetten die samen een perfecte harmonie vormen. Romantische heuvellandschappen met op hun top volledig intact zijnde middeleeuwse dorpen en stadjes, hoge bergtoppen, een waterwereld met prachtige meren, rivieren en spa’s, een heerlijk zonnig klimaat, kunst en cultuur alom en heerlijk eten en drinken met talloze lokale specialiteiten.

Bekijk de campings in Umbria (11)

Camping Italgest

Camping Villaggio Italgest

S. Arcangelo di Magione, Campings Umbria
Richtprijs €29 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite
Camping Trasimeno

Camping Trasimeno

Passignano Sul Trasimeno, Campings Umbria
Richtprijs €35 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite

Camping Cerquestra

, Campings Umbria
Richtprijs €25 hoogseizoen
Meer info  Bezoek campingwebsite
Alle campings in Umbria

Vakanties op een Camping in Umbria

Vakantie UmbriaDe inwoners van Umbria zijn vriendelijk, genereus en zeer gastvrij. Er zijn veel (culturele) bezienswaardigheden en in de zomermaanden veel evenementen. Interessante en sfeervolle plaatsen om te bezoeken zijn bv. Perugia (de hoofdstad van Umbria), Assisi (belangrijke bedevaartplaats), Orvieto en Spoleto.

U vindt hier prachtige plekken, waar Pausen en de Medici-familie u voor gingen. Daar Umbria een mindere naamsbekendheid heeft dan het wereldberoemde Toscane zijn de prijzen nog redelijk en is er nog geen massa-toerisme. Kortom een heerlijke omgeving om een paar weken vakantie te vieren op één van de mooie campings.

 

Op vakantie naar Umbria, Andiamo!

Camping in UmbriaMen zegt dat de Umbriërs van alle Italianen het meest gezegend zijn. U gaat ontdekken waarom. Als God in Umbria … Leven in Umbrië kan worden omschreven als “tussen hemel en aarde”. Verleden en heden lopen harmonieus in elkaar over tussen de glooiende heuvels met mooie olijfgaarden en ranke cipressen.

De puurheid van het landschap met haar authentieke stadjes, monumenten en tradities vertellen aan de bezoeker een verhaal van meer dan tweeduizend jaar oud en dit verhaal wordt nog steeds vervolgd. Tot rust komen op een camping in Umbria en nieuwe energie en inspiratie opdoen dat is het leven hier. Met zekerheid herboren terugkomen van uw welverdiende vakantie! Reis met Andiamo af naar Umbria en u zult merken dat u hier echt te gast bent.

 

Aanbieders Camping Vakanties in Umbria
Vacanceselect is specialist en voorloper op glampinggebied en bied gezinsvakanties aan in heel Europa!