Camping Polvese

S. Arcangelo di Magione
(7,1) Bezoek campingwebsite
  • Ruim opgezette camping
  • Direct aan het Trasimenomeer
  • 2 zwembaden met kinderbad
  • Comfortabele voorzieningen

Camping Polvese in S. Arcangelo di Magione(Umbria) is gelegen in een vredige en rustgevende omgeving. De ruime kampeerplaatsen en mobile homes bevinden zich direct aan het Trasimeno Meer, het achterland bestaat uit zachtwelvende heuvels die dicht begroeid zijn.

Uw vakantie op Camping Polvese

De ligging is ideaal, Camping Polvese heeft een eigen strand, maar ook een prachtig zwembad en een speciaal kinderbad. De geografische positie is heel geschikt om de prachtige steden van de Toscane en Umbria te bezoeken.

Het strand, de ruime beschaduwde kampeerplaatsen en de sport- en recreatievoorzieningen zoals tennisbaan en voetbalveld maken van Camping Polvese een ideaal vakantieoord voor leuke en ontspannende vakanties voor het hele gezin. Voor groot en klein is hier volop vakantievertier, het animatieteam zorgt in het hoogseizoen voor veel plezier.

Camping Polvese ligt te midden van het lieflijke heuvelland van Zuid-Toscane en het groene hart van Umbria direct aan het meer van Trasimeno. Omringd door groene heuvels biedt het heldere water van het Trasimenomeer een schitterende aanblik. Midden in het meer bevinden zich karakteristieke eilandjes die prima per boot te bereiken zijn. Er is een boothelling op de camping en tevens visgelegenheid.

Op deze camping voelt u zich zeker thuis, de gastvrijheid is er hartverwarmend. Proeft u vooral de streekspecialiteiten van Umbria en de heerlijke Italiaanse wijn in het restaurant. U bevindt zich hier in een streek die bekend staat om de goede keuken, dus op camping Polvese komt ook de innerlijke mens niets tekort.

Camping Polvese scoort een 7.0 uit 10 op basis van 5 beoordelingen.

Animatie team Ja
Camper service Ja
Faciliteiten voor minder validen Nee
Fitness Nee
Huisdieren toegestaan Ja
Nederlands sprekend Ja
Sportveld Ja
Staanplaatsen>85m2 Nee
Tennis Ja
Tennis de table Nee
Wifi Ja
Zwembad Ja
Zwemmen zonder badmuts Ja

Adres:

Camping Polvese, Via della Sapienza, 06063 Sant Arcangelo di Magione PG, Umbria, Italië

Ligging:

Bars / restaurants100 meter
Supermarkt1000 meter
Centrum100 meter

Kaart:

Stel ons uw vraag

Camping Polvese Camping Polvese
3.55 2879 reviews
Via della Sapienza 06063 Sant Arcangelo di Magione PG Umbria Italië

polvese@polvese.com €25