Green Park Village

Green Park Village is een camping met vakantiepark in La Salle Mont Blanc (Aostadal, Valle d’Aosta). Een authentiek vakantiedorp aan de voet van de Mont Blanc. Op dit familiepark zijn diverse faciliteiten en er zijn volop mogelijkheden voor activiteiten met respect voor de prachtige natuur. U heeft hier een schitterend uitzicht op de omringende bergen.

Uw vakantie op Green Park Village

Het kampeerterrein is 80.000 m2 groot en telt 300 vaste jaarplaatsen en 40 schaduwrijke kampeerplaatsen met elektra. De moderne sanitaire gebouwen (ook geschikt voor minder validen) hebben ook wasmachines en -drogers. Er zijn speciale plaatsen en voorzieningen voor campers.

U kunt op Green Park Village ook vakantie vieren in een rustieke villa of een mooie houten chalet. Deze beschikken over gratis WiFi, een zithoek met flatscreen-tv en satellietzenders, een volledig uitgeruste keuken, badkamer met een douche en een balkon.

Er zijn op Green Park Village een restaurant dat Italiaanse pizza’s en streekgerechten serveert. Daarnaast vindt u een bar en een terras. In het zwembad met de hot tub kunt u lekker ontspannen, en kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin. Verder is er een tennisbaan en sportveld.

Green Park Village Green Park Village
info@greenparkmontblanc.com €35