Camping Vela Blu

Cavallino
(8,2)

Vela Blu in Veneto is een kleinschalige camping geschikt voor jonge kinderen direct aan het strand gelegen. Reserveer rechtstreeks bij Camping Vela Blu zelf

  • Fijne, kleinschalige camping
  • Geschikt voor jonge kinderen
  • Direct aan strand en zee
  • Rustig in pijnbomenbos gelegen
Camping Veneto

Camping Vela Blu in Cavallino is een kleinschalige, goed verzorgde camping aan de Adriatische Zee, rustig in een pijnbomenbos gelegen. Recentelijk heeft de camping een facelift ondergaan, er is een mooi zwemcomplex aangelegd, ook zijn de bungalows gerenoveerd. Gezinnen met jonge kinderen zullen zich hier erg goed thuis voelen.

Uw vakantie op Camping Vela Blu

De camping beschikt over 240 kampeerplaatsen (erg variërend in grootte) in de schaduw van het bos of in zon langs de kust, allen met elektriciteit, water, aansluiting voor de televisie en vuilwaterafvoer. Op Camping Vela Blu zijn er 2 groepen van moderne sanitaire voorzieningen. U vindt er ook wasmachines.

De camping beschikt over moderne en nieuwe mobile homes die aan alle vereisten voldoen, airconditioning, een volledige inventaris, een televisie. U kunt kiezen tussen de verschillende soorten van 18 m² tot 24 m² plus een veranda, geschikt voor 2 tot 7 personen. Camping Vela Blu heeft ook recentelijk vernieuwde bungalows geschikt voor 2 tot 6 personen die beschikken over een volledige inventaris en een televisie met satellietprogramma’s.

Er is een mooi nieuw waterpark met glijbanen, waterspelen en bubbelbaden, een paradijs voor kinderen. Daarnaast zorgt het animatieteam voor mooie activiteiten. Op Camping Vela Blu vindt u ook een restaurant en winkel. Vanaf de camping worden er diverse excursies georganiseerd. De omgeving nodigt ook uit om lekker te gaan fietsen in Veneto.

Camping Vela Blu score 8.0 out of 10 based on 11 reviews.

Deze camping is populair bij de volgende doelgroepen:

  • Campings met Rust en Natuur
  • Gezinscampings kinderen <12 jaar
Camping Vela Blu Camping Vela Blu
4.1 1323 reviews
info@velablu.it €52