Camping Ca’Berton Village

Vakantiepark Ca’Berton is een ontmoeting met de heerlijkheden van de kust van Cavallino, te weten natuur, strand en de ongetemde geest van een vakantie in absolute vrijheid, ver van het dagelijks leven en het hectische tempo met stress.

Uw vakantie op Vakantiepark Ca’Berton

Temidden van het diepe groen van de maritieme pijnbomen, vindt u een rustige, zonnige sfeer, een warm welkom en alle comfort dat u kunt verwachten van een kwaliteitsaccommodatie. Het charmante complex bestaat uit bungalows en mobile homes met maximaal 5 of 6 slaapplaatsen en een gemeubileerd terras.

Andere faciliteiten op de camping zijn een restaurant, pizzeria, bar, camping supermarkt, slager, groentewinkel en delicatessen winkels, amusementshal, ijs verkoper, tabakswinkel en fietsverhuur.

Op een paar minuten lopen afstand van het vakantiepark is een ruim, schoon en veilig strand, de ideale plek om te zonnebaden, te ontspannen of te spelen met vrienden, en nog belangrijker, voor zwemmen en spelen in de zee. De badmeesters geven constante begeleiding en onmiddellijke bijstand wat garant staat voor vrede van de geest voor alle zwemmers, vooral kinderen.

Camping Ca’Berton Village Camping Ca’Berton Village
info@caberton.it €35