Camping Senato Park

Camping Senato park ligt in Lerici La Spezia in de regio Ligurië. Het is een camping geschikt voor elke toerist. Er word bij de activiteiten gedacht aan elke leeftijdscategorie. Ook worden er via de camping excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld: Ameglia, Arcola, Lerici, Amfitheater in Luni.

Camping Senato Park beschikt over 200 kampeerplekken, variërend van grote en worden aangewezen bij aankomst. Elke kampeerplek beschikt over water en elektriciteit. Ook heeft elke plek voldoende schaduw zodat u niet de hele dag in de zon hoeft te zitten. Er staan ook bungalows op de camping 25 maar liefst allen uitgerust met het gemak wat u van thuis gewend bent. En er staan ook nog 9 stacaravans op de camping die ruim en mooi ingericht zijn.

Het toiletgebouw op de camping bevindt zich neutraal op de camping. En is uitgerust met gescheiden mannen en vrouwen douches, wc’s en een gezamenlijke ruimte om uw afwas schoon te maken, ook zijn er mindervaliden toiletten en douches aanwezig.

Er zijn 2 zwembaden op camping Senato Park een zwembad voor volwassenen en een zwembad voor kinderen. Ook ligt de camping perfect gelegen bij de zee en bij de rivier u heeft dus de keuze uit 4 zwemgelegenheden. Elke dag worden er activiteiten bij de zwembaden, zee en rivier georganiseerd waar iedereen van harte welkom is.

Verder is er ook nog een restaurant en afhaalrestaurant op de camping aanwezig, in het restaurant worden verse gerechten geserveerd uit de streek en worden klassieke wijnen geschonken. Bij het afhaalrestaurant kunt u terecht voor een snelle hap. Ook is er nog een bar op camping Senato Park waar u van s ’morgens vroeg tot s ’avonds laat terecht komt.

Camping Senato Park Camping Senato Park
info@senatopark.com €35