Camping Cigno Bianco Village

Tortolì
(8,0)

Camping Cigno Bianco Village ligt direct aan een mooi breed zandstrand bij Tortoli, Reserveer hier rechtstreeks bij de camping zelf!

  • Rustige, nette gezinscamping
  • Direct aan mooi strand gelegen
  • Vele watersportmogelijkheden
  • Gunstige ligging voor uitstapjes
Camping Sardinië

Camping Cigno Bianco Village ligt direct aan een mooi breed zandstrand bij Tortoli aan de oostkant van Sardinië. Het gebied is ideaal voor duiken, zeilen, windsurfen en onderwater sportvissers. Ook kunt u in de omgeving uitstapjes maken.

Uw vakantie op Camping Cigno Bianco

De schaduwrijke kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit (220 volt), rustig gelegen. In het centrale gedeelte van Camping Cigno Bianco vindt u de sanitaire voorzieningen, maar ook een bar, supermarkt, restaurant en pizzeria.

Wilt u verblijven op een camping met alle gemakken die u thuis kent, op Camping Cigno Bianco zijn zowel mobile homes als stenen bungalows te huur. Ideaal voor de liefhebbers van een traditioneel campingverblijf maar die een comfortabel verblijf wensen.

Camping Cigno Bianco biedt een ruime keuze aan recreatie, zoals een tennis- en voetbalveld en een speeltuin. Het gebied rondom de camping is daarnaast ideaal voor watersport liefhebbers en het biedt vele interessante excursies naar het ongerepte binnenland van Sardinië.

In de omgeving kunt u het oude ‘Domus de Janas’ bezoeken, de graven van de reuzen, de nuraghe. Ook zijn er boottochten naar Cala Sisine, Cala Mariolu, en Cala Luna. ongeveer 4 kilometer van de camping is de luchthaven en de haven van Arbatax (met aansluitingen naar Genua en Civitavecchia).

Camping Cigno Bianco Village score 8.0 out of 10 based on 2 reviews.

Deze camping is populair bij de volgende doelgroepen:

  • Campings met Rust en Natuur
  • Gezinscampings kinderen <12 jaar
  • Kleine Campings Italië
Camping Cigno Bianco Village Camping Cigno Bianco Village
4 1939 reviews
info@cignobianco.it €40