Camping Antholz

Camping Antholz in het gelijknamige dorp in Zuid-Tirol is een fantastische plaats voor kampeerders die natuurliefhebbers zijn en zij kunnen juist daarom ieder jaargetijde terecht. De camping wordt geleid door de familie Wieser en staat bekend om zijn vriendelijke sfeer.

Uw vakantie op Camping Antholz

De camping ligt in de provincie Trentino Alto Adige, beslaat ongeveer twee hectare ligt glooiend terrein, is rustig en zonnig. Er zijn ruime kampeerplaatsen en voortreffelijke sanitaire voorzieningen, met o.a vloerverwarming en toiletruimtes voor minder validen. Ook is er camperservice en internet.

Gesitueerd in een verrukkelijk natuurlandschap, heeft u hier een zuiver en prachtig uitzicht op de indrukwekkende bergwereld van de Rieserfernergruppe. In het restaurant wordt u verwend met een internationale keuken, Tiroolse specialiteiten en uitstekende wijnen.

De camping ligt op ruim 1200 meter hoogte en wordt omgeven door bergtoppen. Het is daarom geschikt voor wandelaars en natuurliefhebbers. Camping Antholz is in de winter ook open, het ligt bij een langlaufloipe, een skilift vindt u 1 kilometer verderop. Er rijdt een skibus.

Camping Antholz Camping Antholz
8.7 uit 10 op basis van 202 reviews beoordelingen.
info@camping-antholz.com €35