Camping La Spiaggia

Camping La Spiaggia ligt direct aan de oevers van het Trasimenomeer met een privé-strand, op zo’n 800 meter van het oude dorpscentrum van Passignano sul Trasimeno(Umbria), in een rustige omgeving te midden van de natuur, deels in een boomgaard.

Uw vakantie op Camping La Spiaggia

Het kampeerterrein is vlak en schaduwrijk met gras als ondergrond. De 50 ruime kampeerplaatsen beschikken allen over elektra (6-10 Amp) en een deel heeft prachtig uitzicht op het meer. Het sanitair op deze verzorgde camping is netjes. Huisdieren zijn toegestaan en ook zij hebben een eigen strand.

Het zwembad, het eigen strand voorzien van alle gemakken, de bar en het restaurant om buiten te eten en te genieten van de schitterende zonsondergangen waar het Trasimeno bekend om staat, dragen allemaal bij aan een plezierige en ontspannende vakantie op Camping La Spiaggia.

Een natuurlijke en ontspannende vakantie op Camping La Spiaggia staat in het teken van gastvrijheid en gemoedelijkheid. Voor sportliefhebbers zijn er ook allerlei mogelijkheden; zo kunt u op het Trasimeno Meer surfen, varen en kanoën, en in de heuvels rondom het meer zijn er paden om te mountainbiken en te wandelen.

De strategische ligging van Camping La Spiaggia, tussen Umbrië en Toscane, biedt voor ieder wat wils, met de mogelijkheid volop te genieten van het landschap rondom het Trasimeense Meer maar ook om zich te goed te doen aan kunst en cultuur in historische steden zoals Perugia, Assisi, Gubbio, Cortona, Arezzo, Siena, Florence en Rome.

Camping La Spiaggia Camping La Spiaggia
8 uit 10 op basis van 1478 reviews beoordelingen.
info@campinglaspiaggia.it €31