Glamping Italië

Glamping ItalieGlamping in Italië houdt in dat u op de campings niet alleen kunt kamperen, maar ook een luxe accommodatie huren. De meeste campings bieden mobile homes (kunststof stacaravans) aan, maar soms ook houten chalets of stenen bungalows. Dit zijn accommodaties van de campings zelf, en ook hiervoor geldt dat u deze huureenheden rechtstreeks bij de camping in Italië zelf kunt reserveren. Luxe huur accommodaties, zoals bijv. tenten met eigen sanitair, compleet uitgeruste boomhutten of mobile homes met jacuzzi worden ook wel glamping genoemd.

Glamping in Italië hebben alle faciliteiten wat u nodig heeft om het heerlijke kampeergevoel te hebben. De glamping bevindt zich vaak in een natuurlijke omgeving. Het is dus ideaal om na een wandeltocht naar uw comfortabele accommodatie te gaan en kunt genieten van de luxe. Hierdoor heeft u geen stress tijdens het kamperen en kan er lekker uitgerust worden.

Vaak is er bij een glamping in Italië een zwembad aanwezig en faciliteiten voor alle leeftijden. Wij hebben voor u glamping locaties / luxe campings in Italië op een rijtje gezet.

5 top Glamping vakantieparken:

• Torre Rinalda Camping Village in Lecce, Apulië
• Camping Orlando in Chianti in Cavriglia, Toscane
• Tiliguerta Camping Village di Muravera, Sardinië
• Camping Village Eurcamping in Roseto degli Abruzzi, Abruzzo
• Camping Conca d’Oro in Baveno, Piemonte

Glamping is een afkorting van ‘glamourous camping’, op dit moment is glamping de grootste trend omtrent kamperen. Houdt u van meer luxe wanneer u gaat kamperen en zoekt u een camping in Italië, dan is glamping zeker een aanrader voor u. Het is kamperen maar dan allemaal met wat meer luxe op de camping in Italië. U hoeft zelf bijna niks te doen wanneer u op de camping aankomt enkel wat eten en drinken inslaan en in de koelkast zetten. Als u graag de luxe van uw eigen huis wilt houden tijdens uw vakantie op een camping in Italië dan is glamping zeker een aanrader.

Glamping in Italië (113)

Camping Park Albatros Toscane

Camping Park Albatros

San Vincenzo, Camping Toscane
Richtprijs €35 hoogseizoen
Meer info  Campingwebsite >>
Camping Vigna sul Mar

Camping Vigna sul Mar

Lido-di-pomposa, Camping Emilia-Romagna
Richtprijs €35 hoogseizoen
Meer info  Campingwebsite >>
Camping Cavallino

Camping Cavallino

Cavallino-Treporti, Camping Veneto
Richtprijs €53 hoogseizoen
Meer info  Campingwebsite >>
Camping La Rocca

Camping La Rocca

Manerba-del-garda, Camping Lombardije
Richtprijs €45 hoogseizoen
Meer info  Campingwebsite >>
Camping San Cristoforo

Camping San Cristoforo

Pergine Valsugana, Camping Trentino
Richtprijs €40 hoogseizoen
Meer info  Campingwebsite >>
Alle Campings met Luxe Accommodaties

Aanbieders Glamping in Italië

Er zijn in Italië veel luxe campings. De meeste campings bieden mobile homes (kunststof stacaravans) aan, maar soms ook tenten, houten chalets of stenen bungalows. Dit zijn accommodaties van de campings zelf, en ook hiervoor geldt dat u deze huureenheden rechtstreeks bij deze luxe camping in Italië zelf kunt reserveren.

Glamping Italië

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om via internationale touroperators een accommodatie te huren waarin u uw vakantie in Italië kunt vieren. Soms zijn dit de meer traditionele verblijven, in sommige gevallen gaat het ook om het populaire glamping. Hieronder vindt u een overzicht van de organisaties die mobile homes of tenten te huur hebben op luxe campings in Italië.

 

Glamping vakanties

 

campings italie

 

Italie tenten te huur

 

Gustocamp tent huren

 

Italie glamping

Glamping in ItaliëEmilia-RomagnaFriuli Venezia GiuliaGardameerLago MaggioreLazioLe MarcheLiguriaSardiniëToscaneTrentinoUmbriaVeneto