//

Top 5 Campings voor actieve vakanties in Italië

Centro Vacanze Pra’ delle Torri – Caorle (VE) is verkozen tot de beste camping voor een actieve vakantie. Andiamo en het KoobCamp-netwerk hebben voor de Excellence Certificates 2019 gekozen voor de beste campings en vakantieparken voor de sportieve vakantiegangers. In het kader van deze editie van de Excellentiecertificaten werd aan Centro Vacanze Pra’ delle Torri – Caorle in Veneto de titel van beste camping voor actieve vakanties 2019 toegekend, als erkenning voor de vele activiteiten voor sportievelingen.

De Top 5 van het Sportcertificaat 2019 is het eindresultaat van een selectie, uitgevoerd door deskundigen van het toeristisch KoobCamp netwerk.

Hieronder de 5 beste Campings en Vakantieparken:

Centro Vacanze Pra’ delle Torri in Caorle ligt aan de Adriatische kust verscholen in het groen, maar direct aan een mooi zandstrand. Deze schitterende kindvriendelijke camping met haar waterpark heeft vele faciliteiten en activiteiten is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, voor jongeren en voor al wie houdt van natuur, cultuur, amusement en sport.

 

 

Camping Norcenni Girasole Club Figline ValdarnoFamily Welness Camping Al Sole bevindt zich direct op de oever van het Ledromeer (Trentino), één van de mooiste en schoonste meren van Noord-Italië. In dit prachtige meer met haar diepblauwe water weerspiegelen de omringende bergen en deze bijzondere omgeving met heerlijk klimaat zijn ideaal voor een sportieve vakantie maar ook om te ontspannen in de betoverende natuur.

 

 

Camping Belvedere VenetoCampeggio Villagio L’Ultima Spiaggia in Barisardo is gelegen in een prachtige omgeving. De combinatie van een warme zon en de mooie natuur van Sardinië levert u een geweldige vakantie op. Vanaf de camping zijn mooie stranden bereikbaar, zoals de stranden van Santa Maria Navarrese. U kunt hier heerlijk genieten aan het kristalheldere water aan de oostkust van Sardinië.

 

 

El Bahira ItaliëCamping Village El Bahira in San Vito lo Capo is een echte familiecamping, waar u veel plezier op een van de meest betoverende plekjes van Sicilië zult hebben. Hier kunt u de natuur ontdekken en de geschiedenis tussen de riffen en zand-en kiezelstranden, en genieten van een onvergetelijke vakantie met entertainment, muziek en sport.

 

 

Camping Mare Pineta Baia SistianaCamping Mare Pineta Baia Sistiana is gelegen in Friuli Venezia Giulia aan de gelijknamige baai, in Duino op een paar kilometer van Triëst, een stad beroemd om zijn geschiedenis en kunstwerken. Een fantastische plek voor een vakantie met strand, ontspanning, cultuur en natuur. Omringd door prachtige pijnbomen bevindt de camping zich direct aan zee.

 

 

Ga verder naar het overzicht van sportieve en actieve vakanties in Italië.